BOOK OF LOVE

En soloudstilling af KASPER EISTRUP

27/3 - 5/5Next

BOOK OF LOVE


Igennem sin 15 år lange karriere som billedkunstner har Kasper Eistrup oftest arbejdet med den menneskelige relation som rød tråd. Han har i sit arbejde, der inkluderer oliemaleri, litografi, tegning, kobbertryk, plakatkunst og installationer, altid kredset omkring karakterer, som balancerer på kanten af deres egen menneskelighed.

Den fascination kulminerer på den kommende soloudstilling, Book of Love, hvor Kasper Eistrup undersøger kærlighedens væsen. Udstillingen, som Eistrup har arbejdet på i et mere end et år, er en række iagttagelser af hvordan kærlighed, tiltrækning og instinkt kan påvirke og forme liv på dybt forskellig vis, og i billederne ser man både en tilspidsning af hans hidtidige stil, men også nye sider af et udtryk, der er under stadig udvikling.

Kasper Eistrup siger om udstillingen: "Book of Love bygger bro mellem mine stregtegninger og min tilbagevenden til oliemaleriet. Værkerne er en række nære portrætter af personer fra min familie og inderste kreds. Men der er også flere fremmede blandt mine motiver – jeg har aldrig været bange for at stoppe folk på gaden, hvis jeg føler en umiddelbar forbindelse eller synes, de har et interessant ansigt, jeg kan bruge i et af mine værker."

Motiverne udspiller sig i abstrakte rum, hvor de skrøbelige og vrangvendte personskildringer lever blandt struktur og skjulte detaljer. Det er i billederne åbenlyst, at Eistrups bånd til modellerne er båret af både omsorg og voyeuristisk nysgerrighed. At det samtidig er tydeligt, at de er udvalgte, fordi Eistrup kan spejle sig i dem, gør denne samling værker til hans mest personlige og udfordrende til dato.


NextNext

BOOK OF LOVE

Se værkerne nedenfor eller hent en oversigt i PDF format hér