Bule Boy
Ammer Verden
- en soloudstilling af
Bo Rune Madsen


24.01 - 22.02


‘Bule Boy Ammer Verden’

"En boy ammer en bule og en bule blir til en boy. Kunstnerne ammer verden" siger Bo Rune Madsen med et smil.

Hans nye udstilling “Bule Boy Ammer Verden” på Galleri Benoni i København, viser verden som den tager sig ud, set gennem Bo’s øjne: “Med mine vandarme rækker jeg frem og maler den bulede verden vi lever i. Ikke den målbare verden, men verden som jeg føler den. Vi har alle et personligt og subjektivt syn, som dannes på baggrund af forskellige elementer, bla. af synsceller, erfaring og følelser. Alt dette forhandles i hjernen og vi danner en personlig vision som er den jeg forsøger at male. Det er et slags synæstetisk syn. Følelserne for mig er farver og det kommer til udtryk i billederne.”

Den nye udstilling er en slags portrætudstilling, der kredser om former og farver - som en repræsentation af det virkelige liv, men med buler og folder.

“​Bo Rune Madsen føler jeg bedst præsenteres som en multikunstner og multifacetteret person. Bo har en sprudlende tilstedeværelse og hans energi fylder det rum han befinder sig i. Det samme kan siges om hans kunst, der smitter beskueren med en dosis energi som en farvestrålende regnbue, eller en håndfuld multivitamin tabletter på en gråvejrsdag” udtaler gallerist Benoni Rockall og fortsætter: “Hans kreative virke spænder i årtier.

Jeg lærer Bo at kende som iagttager midt i hans musikalske rejse med et af landets største rock bands MEW. Hans fortælling indeholder derved mange nedslag i min egen tidslinje, eftersom jeg som teenager stod og rockede med til adskillige af hans koncerter rundt om i landet. Albums som ‘Half the world is watching me’, og ‘A triumph for man’, var ofte på repeat i min discman.

At jeg senere i livet skulle danne en arbejdsrelation til Bo, som gallerist var ikke noget jeg havde set i min drejebog på dette tidspunkt.

Men nu er vi her, hvor jeg kan invitere til soloudstilling nummer to i galleriet med Bo Rune Madsen. ​‘Bule Boy Ammer Verden’ er den mundrette titel og den lægger op til at de 10 pastel tegninger der bliver vist på udstillingen, rummer lige så meget vitalitet som vi er vant til fra Bo’s hånd!

Velkommen til denne første udstilling der åbner vores udstillingsår 2020. Det er samtidigt det første jubilæum for mig som gallerist, 10 år er gået. Jeg håber du vil støtte os de næste 10 år også. Måske vi ses til ferniseringen den 24.01 kl. 17-19, hvor Bo Rune Madsen vil være tilstede. Føl dig velkommen til at komme og drikke et glas vin med os”


Benoni Rockall
Januar 2020Next

IMAGES FROM THE EXHIBITIONNext

More Info

Sign up to our newsletter and we'll keep you updated on upcoming shows.

NEWSLETTER