Interplay


Groupshow


Lars Christensen
Lisbeth Eugenie Christensen
Antonio Della Corte
Thorsten Dennerline
Kasper Eistrup
Camilla Reyman
Henning Schultz

INTERPLAYDenne udstilling viser værker fra 7 samtidskunstnere.

En smeltedigel af øjeblikkets samtidskunst. Et spektrum der spænder fra upcoming, til fremtrædende kunstnere.

Kunstnernes bidrag til udstillingen er ikke værker der arbejder fælles om et overordnet mål, værkerne har deres eget budskab, deres egen historie. Udstillingens rum forbinder værkerne til en sammenhængende fortælling. Værkerne er frie i form og indhold. Fremvisningen kan betragtes som en visuel ytring der bliver sluppet fri, og samtidigt tæmmet af værkenes indretning i galleri rummet.

Forudsætningen for at disse kunstnere skal hænge side om side, er derfor svær at finde logisk. Alligevel spiller de op til hinanden, en art skjult slægtskab, som bliver afkodet rent visuelt. Når man går udstillingen igennem kan det forekomme at du vil glemme at værkerne ikke har en relation. Ophængningen er sammensat således at de visuelt komplimentere hinanden.

Balancen opstår.

Missionen med udstillingen er ønsket om en udviklende kollaboration kunstnerne imellem. Udstillingen viser kunstnere der er fast tilknyttet galleriet, og kunstnere som du vil møde i galleriet for første gang.

Visuelt vil udstillingen have fokus på abstrakt kunst, med enkelte figurative værker som samles i en forening af mixed media, installation, tegning og maleri.

Next

IMAGES FROM THE EXHIBITIONNext

More Info

Sign up to our newsletter and we'll keep you updated on upcoming shows.

NEWSLETTER