JAYBO MONK

'THERE IS NO WAS’


06/02 – 25/02


More

'THERE IS NO WAS'


Et soloshow, der omhandler kunstnerens process med skabelsen af ét kunstværk.

Det er en udstilling, der præsenterer 15-20 skitser/oplæg, skulpturer og objekter, der alle fører op til det færdige arbejde, ét værk, ét endeligt slutprodukt.

Du vil opleve en soloudstilling , der præsentere den vanskelige og hektiske rejse inde i hovedet på en travl kunstner med forskellige kreative ideer og arbejdsprocesser, hvor én tanke og en idé aldrig har permanent bolig.

Konstant forandring og personlig evolution er en devise som Jaybo Monk håndhæver på daglig vis som kunstner, og som vil blive tydeliggjort på denne udstilling. Du får lov til at komme bagved kulissen, og se kunstnerens sårbare side, en side der ikke kun viser viser det fine, og stringente slutprodukt, men i større grad tør vise den ukontrollerbare rejse, den ofte rodede og maniske tilblivelse der ligger bagved en seperat udstilling.

Jaybo Monk (f. 1963) Fransk af oprindelse, bosiddende i Berlin. Jaybo Monk er en etableret kunstner hvis værker er vist på adskillige museer, og gallerier rundt omkring i verden.

I 2014 kunne man blandt andet opleve Jaybo Monk på følgende udstillinger:
‘Kunst Summer’, Wiesbaden Kunsthaus, DE,
‘Life Drawing’ Gruppeudstilling på Boston Museum of Contemporary Art. USA.
‘Useless’ SOLO Circle Culture Gallery, DE
‘Savage’ SOZE Gallery, L.A, USA.

I februar nummeret 2015, af Juxtapoz Magazine (verdens største kunstmagasin målt på oplag), er Jaybo Monk ‘Featured artist’. Juxtapoz Magazine kan købes hos udvalgte kiosker i DK.


Next

IMAGES FROM THE EXHIBITIONNext

More Info

Sign up to our newsletter and we'll keep you updated on upcoming shows.

NEWSLETTER